Relax & release event

Yin Yoga, sound & voice healing & MEDITATION, fire- and cacaoceremony with live music around the fire

Heb jij zin om 2019 in verbinding af te sluiten? Even te ontsnappen aan alle drukte en je te laten meenemen in een innerlijke reis van loslaten, ontspanning en bevrijding?

 

Kom dan 20 december 2019 naar ons RELAX & RELEASE event en laat je onderdompelen in een avond met yin yoga, soundhealing & meditation en een prachtige cacao- en vuurceremonie met live muziek!

Ben jij ook benieuwd wat je in 2019 nu echt achter je mag laten? En ben je nieuwsgierig naar wat 2020 te brengen heeft? Heb je behoefte aan een avondje ontspanning, heling en loslaten? En ben je benieuwd wat er mag ontstaan als je datgene wat je niet meer dient loslaat?

Kom dan naar ons relax and release event op 20 december 2019! Een avond waarin loslaten, jezelf bevrijden en je hart openen – voor al het moois dat mag komen – centraal staat.

Ons relax and release event is een kans om af te reizen naar een mooie plek in de natuur en naar jouw innerlijke wereld, zodat je 2019 ontspannen kunt afsluiten en 2020 kunt verwelkomen.

WAT GAAN WE DOEN?
We nemen je mee op reis middels yin yoga met live muziek en zullen je daarna meenemen in een guided meditation & sound healing journey. Nadat we naar binnen zijn gekeerd, is het tijd om naar buiten te treden middels een prachtige cacao ceremonie om je hart te openen, een vuurceremonie om los te laten en we zullen eindigen met live muziek rond het vuur. Zing mee en bevrijd jezelf.

Ontspanning, verbinding, liefde en loslaten staan centraal. Goodbye 2019, hello lovely 2020.

 

DATUM EN TIJD:
20 december 2019
18:00 – 22:00 uur

LOCATIE:
Centrum De Oase
Geer 37
4243 JS Nieuwland

INVESTERING:
€ 49,00 (incl. btw, yin yoga, sound healing & meditation journey, cacaoceremonie, live muziek en een hapje en drankje tijdens de cacao- en vuurceremonie).

VOOR WIE?
Deze avond is voor iedere man en/of vrouw die zich geroepen voelt om op een helende, verbindende en muzikale manier alles los te laten wat niet meer dient en 2020 met open armen en een open hart te verwelkomen.

PRAKTISCH:
Er zijn yogamatjes en dekens aanwezig voor de yin yogales. Neem eventueel een oogmaskertje, extra warme sokken, een dikke trui en een extra dekentje mee voor bij de vuurceremonie om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken.

Inloop: De inloop is tussen 18:00 en 18:15 uur, zodat we om 18:15 uur van start kunnen gaan met het programma. Zorg dat je van te voren al wat gegeten hebt, wij verzorgen cacao en wat kleine hapjes aan het einde van de avond rondom het vuur.

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Lisanne (@meisjesvandemaan) een echte positive vibes guru en onze prachtige yin yoga teacher van de avond, Wies (@wies.frijters) all yours als het gaat om een deep relax sound journey en cacao en Myrthe Lisanne (@Myrthe.lisanne) een meditatieve zangeres die jou een inner peace journey bezorgt met haar muziek.

En wij hebben er ontzettend veel zin om een prachtige relax and release avond voor je te verzorgen.

MEER INFORMATIE:
Je kunt je kaartje kopen via deze pagina en bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Lisanne of
Wies Frijters door een persoonlijk berichtje te sturen via instagram (@myrthe.lisanne of @wies.frijters) of mail even naar myrthe@myrthelisanne.com.

 

 

 

 

Veel liefs,

LISANNE HUISMAN 

Lisanne Huisman 

(Meisjesvandemaan.nl)

De yin yoga lessen van Lisanne zijn geïnspireerd op de fasen van de maan. De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept hoe de cyclus van de maan gebruikt kan worden om meer balans te creëren in ons leven. Doordat elke fase een ander thema heeft en Lisanne dit gebruikt als leidraad in haar yinyoga lessen, is er om de 5-7 dagen een ander focus punt wat er voor zorgt dat je je leven kan aanpassen aan de stand van de maan. Zo kom je meer in je eigen kracht te staan en word je een gezonder en gelukkiger mens.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen wat langer worden vast gehouden, ongeveer 3-5 minuten. Hierdoor stimuleren we het bindweefsel. Dat is wat taaier weefsel wat als een soort spinnenweb in ons lichaam is verweven. Hier wordt vaak spanning opgeslagen. Door stretch op te zoeken in bepaalde delen van het lichaam, kan deze spanning loskomen en zul je meer ontspanning ervaren en uiteindelijk ook flexibeler worden.

De halve maan (het laatste kwartier) van 19 december geeft ons de gelegenheid om los te laten wat ons niet langer meer dient, waardoor we ruimte kunnen maken voor al het moois wat komen gaat in 2020. Het thema van de yin yoga sessie tijdens deze Relax & Release is dan ook: loslaten. Lisanne gaat zich richten op poses die hierbij aan kunnen bijdragen. Door het verzachten van de spierspanning creëert zij rust in het lichaam. Dit bevordert de bevrijding van de belemmeringen in je leven maar zorgt ook voor vertrouwen in alles wat er komen gaat.

WIES FRIJTERS

Wies Frijters

Wies is net terug uit Bali waar ze zich voor 10 maanden heeft ondergedompeld in o.a. soundhealing en haar ‘inner voice’ weer heeft gevonden. Ze laat je meevoeren op een helende en diep ontspannen reis met klanken en stilte, waarbij ze diverse instrumenten bespeelt en de soundjourney aanvult met haar stemgeluid. 
Wies heeft alles in huis om jou diep te laten ontspannen en thuis te laten komen in jezelf. 
Ze wil de Bali vibes in Nederland verder verspreiden en zal jou met haar passie voor mantra’s, kirtan en cacao meenemen, zodat ook jij de helende kracht kan ervaren van het samen zingen rondom het vuur in verbinding met elkaar.

MYRTHE LISANNE

Myrthe Lisanne

Myrthe heeft als missie liefde en vrede te verspreiden met haar stem. Zij maakt dan ook (helende) meditatieve muziek, diepgaande visualisaties, inspirational meditative video’s en ze schrijft ook nog eens ontzettend veel over alle thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit, creativiteit en het overwinnen van angsten en onzekerheden. 

Alles om jou innerlijke vrede en vrijheid te bezorgen omdat dat wat haar betreft de sleutel is tot een bezield, zinvol en gelukkig leven.

Zij noemt al haar werk dan ook wel 1 grote inner peace journey. Waarmee zij jou op reis neemt naar binnen langs emoties, inzichten, antwoorden en jouw intuïtie. Op reis naar jouw ware zelf.

Alles voor een innerlijke transformatie, een heling, alles om weer in een high energy te komen en jouw pad te vervolgen, op naar een mooi leven met innerlijke vrede en vrijheid.