fbpx
Myrthe Lisanne

Ik probeer al dagen de juiste woorden te vinden voor alles wat in mij leeft. Maar het lukt maar half, of gewoon niet. Ook omdat ik hier zelden over deel, ook omdat ik dit ‘deel’ van mijzelf niet zo groots laat zien.

Al jaren ben ik gefascineerd door spiritualiteit, filosofie, religie, mythologie, psychologie, astronomie en astrologie, meta-fysica, nieuwe werelden, nieuwe systemen, ego- en mindsetwerk. Esoterie, alchemie… en ga zo maar door.

Al jaren lees ik grote namen die in deze velden boeken hebben geschreven. Al jaren schrijf ik over de universele waarheden van de mens, van onze planeet en van het universum en daar voorbij. Al jaren ontvang ik prachtige boodschappen, ZIE ik letterlijk andere werelden, wezens en een andere aarde. Een nieuwe aarde.

Na jaren van zoeken en voelen dat er meer is dan mij was geleerd, ontdekte ik dat er echt meer was dan mij was geleerd. Ik kwam thuis. Ik was zo dolgelukkig. Zo diep gelukkig. Ik ben diep gelukkig.

Ik ontdekte dat ik zoveel grootser was dan ik altijd had gedacht (en niet in de opgeblazen zin van deze woorden, maar in essentie! Ik ontdekte mijn ware essentie als mens, mijn afkomst. En ik beloof je, als je die ontdekt ontplof je van grootsheid, lichtheid, dankbaarheid).

En het allermooiste was, dat ik het niet perse buiten mijzelf vond, die wereld waar ik naar op zoek was. Maar letterlijk binnenin mij.

En alhoewel mijn mind de controle wil behouden en dit langzaam en gedegen aan jullie wil uitleggen, doe ik dat niet en deel ik het gewoon. Ga ik gewoon alles delen. Ik hou me niet meer in en er is zoveel te delen. Zoveel wijsheid.

Gisteren werd ik wakker met een prachtig inzicht.

De nieuwe wereld, de nieuwe aarde, 5d, … welke term je er ook voor wil gebruiken, bestaat al.

HET BESTAAT AL. Het is er al.

Het is een illusie dat we er naar op weg zijn, dat we ervoor moeten strijden, ons ervoor moeten uitspreken, ons er hard voor moeten maken.

Het is een illusie dat we denken dat we daar iets in te doen hebben in de forcerende versie van het woord ‘doen’. Het is een illusie dat we ‘op weg zijn’ naar een nieuwe aarde, een nieuwe wereld en daarvoor moeten lijden en moeten zwoegen.

Dat kan gewoonweg niet. Dat is oud en nieuw met elkaar vermengen. Dat is niet de uitnodiging die we krijgen van deze tijd.

De uitnodiging zit hem in de nieuwe wereld zien, voelen, kennen en erop intappen. Letterlijk erop intappen. Niets anders.

Het is niet de bedoeling om de manieren van de oude wereld te gebruiken om naar een nieuwe wereld toe te reizen.

Het is de bedoeling om die nieuwe wereld te creëren, door er al in te leven. Door het in je eigen realiteit te manifesteren. Door erin te bewegen, door erin te zijn. Het is bedoeling de nieuwe wereld te BELICHAMEN.

Stap uit de illusie van dualiteit, stap uit de illusie van controle en forceren, stap eruit. Stap er gewoon uit. Dat is de weg.

Wanneer je dit doet, zul je zien dat de nieuwe wereld er al is. Plug uit 3d en plug in 5d. Zo simpel is het. Visualiseer het maar. Voel het maar. Breek maar vrij.

In liefde.